L’Ajuntament de Bigues i Riells ofereix servei de transport gratuït per assistir a la 10a representació de Les Llegendes

9/9/2019
El 14 de setembre hi haurà un autobús llançadora des de la plaça Miquel Bosch fins al Castell de Montbui per a tothom qui vulgui assistir a la representació.
Dissabte 14 de setembre a les 20.30 hores, les Llegendes de Bigues i Riells tornaran a donar vida als mites del municipi en un entorn privilegiat. Enguany, els organitzadors, Fem BiR, han triat el Castell de Montbui com a escenari. L’elecció no ha estat casual, ja que s’ha volgut tancar el cercle, representant la 10a edició de l’espectacle al mateix indret on va tenir lloc la primera.

Les Llegendes són l'obra teatral que recull els mites llegendaris de Bigues i Riells i que es representa en indrets d'interès patrimonial del municipi. Habitualment, aquest acte congrega més de 450 persones, és una cita cultural molt esperada per als biguetans i riellencs i més, enguany, que la representació arriba a la desena edició.

Autobús llançadora gratuït

La regidoria de Mobilitat posa a disposició de la població un servei d’autobús llançadora expressament per a l’ocasió. Tenint en compte l’accessibilitat al Castell de Montbui, el Consistori ha decidit proporcionar transport gratuït per tal de garantir que tothom qui ho vulgui pugui gaudir de la representació.

El 14 de setembre es faran dos viatges de pujada al Castell de Montbui amb sortida a la plaça Miquel Bosch. Els viatges sortiran a les 18.30 hores i a les 19.10 hores de la parada del pavelló de Can Badell. L’autobús pararà a l’IES Can Traver (18.35 i 19.15 hores) i al parc de Can Carreres (18.38 i 19.18 hores). El destí serà l’aparcament del Castell de Montbui.
 

 

Pel que fa a la tornada hi haurà dues tandes: a les 22.30 hores i a les 23.10 hores des de l’aparcament del castell i farà les mateixes parades.

Novetats de les Llegendes 2019: 5€ de donatiu i una nova escena

Aquest 2019, les Llegendes fan deu anys i per això Fem BiR s’ha escarrassat per oferir un espectacle espatarrant i, alhora, reconèixer la tasca de tots aquells que han fet possible l’obra al llarg del temps.

Per tal de cobrir despeses i fer valer l’espectacle, l’entitat ha decidit, enguany, cobrar 5 euros de donatiu. A més, hi haurà una parada de bar per poder sopar tot veient la representació.

D’altra banda, la nova llegenda desvetllarà la història del túnel que comunicava el Castell de Montbui amb la Torre de Bigues. El conducte unirà els destins d’una bruixa i d’una jove enamorada. La nova escena és una adaptació de l’escriptor local, Pau Joan Hernández.