L’Ajuntament de Bigues i Riells posa a disposició del CAP un dels vehicles municipals

25/3/2020
El Centre d’Atenció Primària prioritza i reforça l’atenció domiciliària de les persones afectades per l’epidèmia del SARS-CoV-2.
El Consistori ha aprovat la cessió d’un vehicle municipal al Centre d’Atenció Primària de Bigues i Riells en vista de la crisi sanitària de l’epidèmia del Coronavirus i la seva evolució.

El CAP valora com a prioritari reforçar l’atenció domiciliària de les persones afectades, des del punt de vista assistencial i sanitari. Per aquest motiu, l’Ajuntament, amb la voluntat de donar tot el suport possible al centre, ha decretat l’autorització del personal sanitari per a la utilització del vehicle municipal model Seat Ibiza, per a efectuar serveis d’atenció domiciliària en el terme municipal, durant la crisi actual pel Covid-19.

 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, ha insistit en el fet que: "Ara toca sumar esforços i aportar tots els recursos possibles al personal sanitari del centre de Bigues i Riells del Fai". Galiano ha convidat a tots els municipis a fer el mateix i facilitar al màxim la feina i el desplaçament dels professionals.

Des del Centre d’Atenció Primària de Bigues i Riells es duran a terme visites domiciliàries que evitin la mobilitat en el municipi, garanteixin l’atenció de les persones afectades i facilitin la gestió del sistema públic sanitari.