L’Ajuntament oferirà una quarantena de tallers concedits per la Diputació de Barcelona

16/1/2020
Els centres educatius del municipi gaudiran d’activitats sobre nutrició, salut, sexualitat i seguretat.
L’Ajuntament de Bigues i Riells, des de la regidoria d’Educació, va tornar a demanar a l’escola El Colomer, a l’escola El Turó i a l’institut Maria de Bell-Lloc quines necessitats formatives tenien. Amb la conclusió, el Consistori va sol•licitar una quarantena de tallers a la Diputació de Barcelona i ara ens han estat concedits.

La regidora d’Educació, Eva Martínez, ha explicat la importància d’escoltar les peticions dels centres educatius: “Des de la regidoria d’Educació volem reflectir les demandes dels centres. Per aquest motiu, les activitats que hem demanat i que ens han concedit, són exactament els tallers que havien sol•licitat els equips directius del Catàleg de la Diputació de Barcelona”. 
 
Martínez també ha insistit en la necessitat de “respectar les particularitats de cada centre i a partir d’aquí, respondre a les seves necessitats”.

Les activitats concedides seran per alumnes d’entre 3 i 16 anys. Entre els diversos tallers, hi haurà formacions sobre nutrició, salut i higiene corporal a primària. Pel que fa a secundària, es faran xerrades sobre sexualitat i els riscos que se’n deriven i l’afectivitat.

Els més grans aprendran a fer ús del suport vital bàsic i a poder respondre davant d’una situació d’emergència.