De l’hort a la biblioteca

13/5/2019
Una desena de persones van gaudir d'un taller d'iniciació a l'horta, a Can Duran.
En el marc del cicle d’activitats De l’hort a la biblioteca, diumenge 12 de maig, es va fer un taller d'iniciació a l'horta, a Can Duran. Una desena de persones van poder conèixer el sistema de cultiu i reg de la finca i també van familiaritzar-se amb tomaqueres, maduixeres i carbassoneres.
El projecte pretén difondre el paper de la Biblioteca de Bigues i Riells com a punt d’informació on trobar les eines clau per comprar i cuinar productes de proximitat i de temporada i realitzar cultiu d’horts urbans.

Altres activitats que s'han fet en el marc del cicle De l'hort a la biblioteca han estat un tast d’oli, la creació d’un hort a la biblioteca, un taller de cuina de temporada i un tast de vins, entre d'altres.
A més a més, la Biblioteca municipal té la voluntat de ser un equipament vertebrador del municipi i del seu entorn, un punt de trobada i connexió entre entitats, administracions, usuaris i altres segments de població que, habitualment, no participa de les activitats i serveis de la Biblioteca.