Lactik, MLpé & Ponsion Molly i Katharsis guanyen el III Concurs de Música Jove

13/12/2023
6 bandes grups musicals diversos, de metal fins a jazz, del Vallès Oriental es van disputar la gravació de cançons a l’estudi Vallestage Music Factory i dues actuacions en directe.
El 2 de desembre la regidoria de Joventut va organitzar el III Concurs de Música Jove de Bigues i Riells del Fai al Teatre Auditori Polivalent. Durant el matí es van fer les proves de so i a la tarda, les actuacions.

Sis grups musicals de diversos punts del Vallès Oriental es van enfrontar amb propostes molt variades, des del metal fins el jazz, i de qualitat. Ara bé, només tres concursants podien guanyar.

En primer lloc, Lactik, un grup de Cardedeu format per dos guitarristes, un bateria, una baixista i una cantant, es va endur el primer premi: la gravació de tres cançons a l’estudi Vallestage Music Factory de Lliçà de Vall.
 
 
En segon lloc, MLpé & Ponsion Molly, un grup local format per una vocal, dos guitarristes i un bateria, va guanyar una actuació en directe en alguna activitat del consistori remunerada amb 250,00 €.

En tercer lloc, Katharsis, un grup de punk emergent format per una guitarrista, un vocalista i guitarrista, un baixista i un bateria de diverses poblacions del Vallès Oriental, va aconseguir una actuació en directe en alguna activitat del consistori remunerada amb 150,00 €.

L’objectiu d’aquest concurs és donar una oportunitat al jovent per mostrar el seu talent musical, premiar-los de manera que puguin començar a desenvolupar el seu propi projecte musical i generar un espai on les i els músics puguin establir sinergies.