L'Ajuntament de Bigues i Riells aposta per l'Oficina d'Intermediació Hipotecària per 5è any consecutiu

19/12/2019
El Consistori ha renovat el conveni de col•laboració amb el Col•legi d'Advocats de Granollers per oferir un servei jurídic d'assessorament gratuït.
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha renovat, per cinquè any consecutiu, el conveni de col•laboració entre el Col•legi d'Advocats de Granollers i l'Ajuntament de Bigues i Riells. Aquest acte permetrà la renovació del servei jurídic d'assessorament i d'intermediació hipotecària, que és gratuït per tots els ciutadans del municipi.

Josep Medina, degà del Col•legi d'Advocats de Granollers, i l'alcalde, Joan Galiano, han signat el conveni avui dijous 19 de desembre.

Josep Anton Tripiana, regidor d'Habitatge Digne, ha explicat el perquè de la continuïtat del conveni: "Aquest servei funciona a la perfecció i el volem mantenir. De fet, des del 2015, quan vam signar el primer conveni, hem aconseguit aturar tots els desnonaments del municipi".

 
 
Josep Medina, degà del Col•legi d'Advocats de Granollers, ha explicat el servei "Des del col•legi oferim l'assessorament dels nostres lletrats a les persones amb problemes hipotecaris. Un servei absolutament necessari en un moment encara de crisi. N’estem molt satisfets".

Aquest servei posa a disposició de les famílies de Bigues i Riells una persona lletrada que els atén gratuïtament i una tècnica d’Habitatge que els proporciona assessorament i mediació en cas de processos d'execució hipotecària, demandes per manca de pagament del lloguer, nous contractes hipotecaris o de lloguer, així com per situacions de pobresa energètica.

Per accedir a aquest servei, cal demanar hora al Servei d'assessorament i d'intermediació hipotecària (OFIMEH), a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.