L'Ajuntament de Bigues i Riells aposta de nou per l'Oficina d'Intermediació Hipotecària

4/12/2018
El Consistori ha renovat el conveni de col•laboració amb el Col•legi d'Advocats de Granollers per oferir un servei jurídic d’assessorament gratuït.
Dijous 29 de novembre, es va renovar, per quart any consecutiu, el conveni de col•laboració entre el Col•legi d'Advocats de Granollers i l'Ajuntament de Bigues i Riells. Aquest acte permetrà la renovació del servei jurídic d’assessorament i d’intermediació hipotecària, que és gratuït per tots els ciutadans del municipi.
Josep Medina, degà del Col·legi d’Advocats de Granollers, i l'alcalde, Joan Galiano, van signar el conveni dijous passat. Aquest servei posa a disposició de les famílies de Bigues i Riells un/a advocat/da que els atén gratuïtament 
 
i que els proporciona assessorament i mediació en cas de processos d’execució hipotecària, demandes per manca de pagament del lloguer, nous contractes hipotecaris o de lloguer, així com davant de situacions de pobresa energètica.
Per accedir a aquest servei cal demanar hora al Servei d'assessorament i d'intermediació hipotecària (OFIMEH), a través de l'Oficina d'Atenció al Ciutadà.