L'Ajuntament de Bigues i Riells celebra el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI hissant la bandera de l'arc de Sant Martí a la Casa Consistorial, al Centre Cívic de Riells del Fai i al Centre Cívic i Cultural El Rieral de Bigues

28/6/2019
Mayte Escobar, regidora d'Igualtat, ha llegit un manifest en pro de la lluita per l'alliberament i ha transmès la voluntat de la nova regidoria de visibilitzar el col•lectiu.
Avui, divendres 28 de juny, Bigues i Riells del Fai celebren el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI. Des de l'Ajuntament s'ha volgut commemorar la jornada amb la hissada de la bandera de l'arc de Sant Martí i la lectura d'un manifest.

La regidora d'Igualtat, Mayte Escobar, ha dirigit un discurs a favor de l'alliberament i reivindicació del col•lectiu i ha esbossat els pilars de la nova regidoria, enfocats a nodrir-la de contingut propi per tal de mantenir un treball actiu de visibilització.

 
 
El jove activista LGTBI, Nico Mayolas, també ha intervingut i ha manifestat la seva voluntat de constituir una entitat per la reivindicació dels drets i la visibilització del col•lectiu.

L'Ajuntament de Bigues i Riells projectarà, el pròxim 11 de juliol, al Teatre Auditori Polivalent, l'aclamat documental Enfemme. L'obra pretén sensibilitzar, informar i difondre la realitat del cross-dressing i de les dones transgènere entre el públic general. Cerca donar resposta a realitats socials emergents i promoure el reconeixement de la diversitat sexual i de gènere, per tal de treballar per una vida lliure d'estigmes i de violència.