L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai dona suport a l'alumnat de l'escola d'educació especial Can Vila

1/7/2022
El centre educatiu de Mollet del Vallès hauria de tancar els seus dos edificis a causa de les esquerdes estructurals existents.
Els edificis que configuren l'escola d'educació especial Can Vila, de Mollet del Vallès, presenten esquerdes estructurals. L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai dona tot el suport a l'alumnat del centre, especialment als usuaris de Bigues i Riells del Fai, i emplaça l'Ajuntament de Mollet del Vallès a resoldre la situació pel bé de les famílies afectades com més aviat millor cercant espais alternatius.

El consistori informa la població d'aquesta situació, ja que hi ha alumnes del municipi en aquest centre. L'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai vetllarà per garantir-ne les seves necessitats i es compromet a treballar per tal que cap d'ells es quedi sense aquest recurs educatiu.

 
L'equip de govern de l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai vol formar part de la solució i no del problema, ja que considera que l'educació és un dels principals pilars de la societat i cal vetllar per garantir-ne l'accés i les necessitats de tots els infants.