L'Ajuntament de Bigues i Riells dóna una empenta al Consell Veïnal

15/7/2016
El nou projecte pretén donar més veu als ciutadans i ciutadanes de Bigues i Riells.
L’Ajuntament de Bigues i Riells vol revitalitzar i enfortir el Consell Veïnal que ja existeix al municipi, per això ha començat a treballar en un projecte de revisió del Consell actual per tal de donar-li una nova empenta.

El Consell veïnal pretén abordar qüestions que afecten els ciutadans i que estan relacionades amb Bigues i Riells. Per això pot participar tothom que estimi el seu poble i vulgui fer-se conseller o consellera del Consell.

Demà a les 10 del matí es durà a terme la primera reunió informativa al vestíbul del Centre Cívic el Rieral de Bigues, i pot participar tothom que vulgui, membres de consells veïnals i persones que estiguin interessades.

Aquest nou projecte es desenvoluparà en 5 fases:

1. Comunicació
S’ha elaborat un pla de comunicació per tal que el màxim de ciutadans i ciutadanes conegui aquest projecte. Informant sobre aquest al web de l’Ajuntament, al butlletí municipal, a les xarxes socials i als mitjans de comunicació.

2. Propostes

Es faran reunions amb els representants dels barris i els veïns i veïnes per saber què pensen d’aquest nou projecte i sentir les seves propostes. També es preguntarà als ciutadans i ciutadanes que no estan associats per tal de tenir la seva opinió i aportacions.
3. Formació
Hi ha previstes activitats formatives per al teixit associatiu i per aquelles persones que hi estiguin interessades a participar i a formar-se.
4. Estructura
Formaran part del Consell veïnal, totes aquelles persones que estiguin interessades a participar-hi. Es faran diverses sessions de treball per tal de definir les seves tasques, la seva estructura i el seu funcionament regular.

5. El consell
Finalment es constituirà el Consell i es posarà en marxa el seu funcionament.

Si voleu tenir més informació sobre el procés podeu contactar a participaciociutadana@biguesiriells.cat o al telèfon 93 865 62 25. També presencialment a l’Oficina d'atenció al ciutadà, C/ Anna Mogas 130, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dijous de 17 a 19 h.