L'Ajuntament de Bigues i Riells ha detectat un increment en l'abandonament de voluminosos als contenidors de selectiva

12/7/2017
L’Ajuntament de Bigues i Riells ha detectat un abandonament de mobles voluminosos i trastos vells al costat dels contenidors de recollida selectiva. Aquest fet suposa molèsties als veïns i dóna una mala imatge dels carrers del municipi. L’Ajuntament té un Servei gratuït específic per a la recollida de trastos vells i mobles que pel seu volum els propietaris no poden portar a la deixalleria amb els seus vehicles. El Servei de recollida a la porta del domicili es realitza l’últim dijous del mes, sempre que no sigui festiu, quan s’avançaria al dijous anterior. Els propietaris han de treure els trastos vells el dimecres anterior a la recollida a partir de les 9 del vespre i el Servei s’efectuarà l’endemà. Per a la recollida només cal trucar a l’Ajuntament 93 865 62 25 i demanar el servei.

Tanmateix, i si no es vol esperar a l’últim dijous de mes, es poden portar els trastos vells i els voluminosos a la Deixalleria Municipal directament.

A més, cal recordar que els contribuents que durant l'exercici 2017 hagin utilitzat un mínim de deu vegades el servei de deixalleria municipal, gaudiran d'una reducció del 15% en el rebut de la Taxa per recollida d'escombraries de l'exercici 2018. Per a gaudir d'aquesta reducció les persones usuàries hauran de portar l’imprès, que facilita l’OAC, cada cop que portin residus a la Deixalleria Municipal, per tal que el responsable hi posi el segell a la casella corresponent.

La Deixalleria Municipal es troba al carrer dels Esqueis, al Polígon de can Barri. El seu horari és:

Juliol i Agost: dilluns tancat, dimarts de 16 a 19 h i de dimecres a diumenge de 8 a 14 h.

La resta de l’any: dilluns tancat, dimarts de 16 a 19 h, de dimecres a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 19 h, dissabtes de 9 a 15 h i diumenges de 9 a 14.30 h.