L'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana agraeix a l'Ajuntament de Bigues i Riells del Fai el seu suport durant l'incendi

15/6/2021
El consistori recorda a la població que hi ha una alerta de calor al territori i convida a gaudir de la revetlla de Sant Joan amb seny.
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha rebut una carta d'agraïment de l'Ajuntament de Santa Eulàlia de Ronçana, en què el consistori santaeularienc dona les gràcies per la intervenció a l'incendi del dijous passat a la brigada municipal, a l'ADF El Pinyó i a la Policia local del municipi.

El consistori destaca la tasca de Protecció Civil, que va contribuir a l'extinció del foc de Santa Eulàlia i fa un treball de prevenció al municipi vital.

 
 
Una revetlla amb seny

Catalunya, ahir va registrar un episodi de calor que va fregar els quaranta graus. Malgrat que encara falta una setmana per l'inici oficial de l'estiu, les temperatures són molt altes. És per això, que el consistori demana a la població que celebri la revetlla de Sant Joan amb seny.

Per tant, queda prohibida l'encesa de focs i el llançament de coets en qualsevol punt del municipi. A més, es recorda a la població que el màxim de persones que es podran trobar seran deu, per contenir la pandèmia.