L'Ajuntament signa un conveni amb la Fundació Oncovallès i amb l'associació Meritxell Buira de Bigues i Riells

27/7/2016
L'Equip de Govern vol promoure l'associacionisme i el voluntariat local per tal d'ajudar i contribuir a la millora de la qualitat de vida dels malalts de càncer i dels seus familiars.

L’alcalde, Joan Galiano, i el president de la Fundació Oncovallès d’Ajuda Oncològica de Granollers, Pere Cladellas, han signat aquest matí un conveni de col·laboració a la seu d’Oncovallès, a Granollers, amb l’objectiu d’impulsar programes de promoció del voluntariat social al municipi, així com la participació de l’Ajuntament de Bigues i Riells en els Programes d’Atenció Psico-Social als malalts oncològics i a les seves famílies, consistent en intentar pal·liar o resoldre la desestructuració de la persona, del malalt a domicili i de la seva unitat familiar amb la manifestació del càncer.

Per altra banda, l’alcalde ha signat també aquest matí, un conveni amb l’Associació Meritxell Buira de Bigues i Riells. L’associació ofereix suport humà i assessorament a persones que estan lluitant contra un càncer o contra alguna de les malalties catalogades com a minoritàries.

L’Ajuntament col·laborarà econòmicament fent una aportació anual de 750 euros a la Fundació Oncovallès i de 750 euros a l’Associació Meritxell Buira de Bigues i Riells.