L'alcalde autoritza la circulació al Ratolí Pérez i a l'Angelet de les Dents

7/4/2020
Joan Galiano fa una excepció atès el comportament exemplars dels infants de Bigues i Riells.
Atès el comportament exemplar dels infants del municipi de Bigues i Riells, que s'estan portant molt bé a casa durant el confinament, estan seguint les classes a distància i estan seguint les instruccions de les autoritats, l'alcalde, Joan Galiano, ha decidit el següent, que ja ha quedat aprovat i publicat a través d'aquest BAN del Consistori:
Atès que els infants es renten les mans amb freqüència, es queden a casa, ajuden les seves famílies i amb tots aquests comportaments, ajuden, per tant, que el virus marxi.
Per aquestes raons que INFORMO dels següents acords:

Primer.-DEMANAR a tots els infants que segueixin rentant-se sovint les mans amb aigua i sabó.
Segon.-DEMANAR que no deixin de comunicar-se diàriament per telèfon o vídeotrucada amb els familiars i amb les amistats.
 
 
Tercer.-PROPOSAR que aprofitin aquests dies per desenvolupar activitats artístiques i esportives a casa després d'estudiar.
Quart.-AUTORITZAR, excepcionalment, el "Ratolí Pérez" i "l'Angelet de les dents" per tal que puguin circular lliurement pel municipi i entrar a les cases dels infants per recollir les dents que hagin caigut; això sí, amb mascaretes i guants i rentant-se les mans abans i després de fer entrega del regal.
Cinquè.-AGRAIR als infants de Bigues i Riells la seva col·laboració i comprensió.
Joan Galiano i Peralta, Alcalde de Bigues i Riells

7 d'abril de 2020