L'alcalde, en nom de l'equip de Govern, s'acomiada de Josep Prat Francàs

10/11/2016
Ahir vàrem patir la primera renúncia d'un regidor d'aquest mandat, en aquest cas del Sr. Josep Prat Francàs.
Benvolguts veïns i veïnes i benvolgut Josep,

Ahir vàrem patir la primera renúncia d'un regidor d'aquest mandat, en aquest cas del Sr. Josep Prat Francàs.

En aquests casos les sigles, els personalismes i els mals records han de passar a un segon pla, i s'ha de reconèixer la figura d'un ciutadà que en un moment donat de la seva vida va decidir fer un pas endavant per intentar des del seu punt de vista ajudar al desenvolupament d'un municipi. En Prat, amb encerts i errors, ha fet gala sempre d'estimació per la feina de regidor, per Riells, per Bigues i per Catalunya i ara en aquest moment del seu comiat, ja hi pesen més els bons moments que els dolents.

Josep, estic segur que el meu parlament d'ahir no continuarà sent l'únic de reconeixement a la teva feina, i que en el transcurs dels pròxims dies rebràs un munt de felicitacions a la teva trajectòria, pensa que això és el que queda al final d'un camí, un camí que de ben segur continuaràs amb altres projectes.

Us vull convidar al proper ple del Consell de Poble de Riells del Fai, el 15 de desembre, on entre tots farem un modest homenatge a la feina feta per un regidor del nostre municipi.


Parlament de l'alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano Peralta, a Josep Prat Francàs al ple Extraordinari del 9 de novembre de 2016:


"13 anys de servei per Bigues i Riells.

Benvolgut Josep Prat Francas,

Ara fa uns dies li vaig comentar a Joan Vila que no era una bona notícia aquesta renúncia.

Ja saps que molts cops no varen estar d'acord en molts punts, sempre hem tingut visions diferents a l'hora d'entendre la manera de treballar les necessitats del municipi i sobretot les del poble de Riells.
Aquestes diferències per altra banda no justifiquen el nostre reconeixement a la teva tasca com a regidor del municipi, un municipi que amb la teva renuncia perd al regidor amb més anys dins el plenari, però que continuarà gaudint del Josep, empresari local i ciutadà implicat amb la comunitat de Bigues i Riells.

Josep, com alcalde et vull desitjar el màxim d'èxits i espero que tots els teus somnis dins la teva trajectòria política hagin estat assolits, que els objectius que en el seu moment et vas marcar com a prioritats siguin avui una realitat i que marxis amb el cap ben alt per la feina feta.

L'Ajuntament de Bigues i Riells et vol fer entrega d'un obsequi en record dels teus anys de servei i et farem entrega del mateix dins el proper Consell de poble de Riells del Fai, on per mi serà un honor tornar a recordar i agrair dins el teu poble la tasca feta, aquell dia de ben segur també rebràs el reconeixement dels teus familiars, veïns i amics.

Per últim, com a portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya a Bigues i Riells et vull agrair la implicació i fermesa mostrada sempre amb el poble de Riells, amb el municipi i amb el país.

Com adversari polític formes part del nostre desenvolupament com a partit local, amb els teus debats, comentaris, converses i critiques i et vull agrair en nom del nostre partit també les teves aportacions.

Company Josep, gràcies per ajudar dins les teves possibilitats al creixement de la societat del municipi de dos pobles de Bigues i Riells del Fai.

Molta sort Josep."

Joan Galiano
Alcalde de Bigues i Riells