L'antiga Casa del Metge, la nova seu dels Serveis Socials

28/2/2019
El Consistori dotarà de noves instal•lacions l'edifici per oferir un servei cèntric i alhora íntim.
L'antiga Casa del Metge, situada al barri de Mont Paradís, esdevindrà la nova seu dels Serveis Socials. El Consistori ha optat per reconvertir un edifici del patrimoni municipal en desús en un nou espai per atendre els usuaris dels Serveis Socials municipals.

Les obres es van adjudicar a Garriga Obres i Serveis SA per 134.380,31€. L'empresa preveu acabar els treballs de la primera fase en un mes aproximadament. Així doncs a finals d'abril s'haurà reformat tots l'interior de l'edificií i se'l dotarà de noves instal•lacions.
A més, l'equipament serà accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Actualment, s'està licitant la segona fase de l'obra que inclourà la reforma exterior i la urbanització.
Natàlia Fabián, regidora de Serveis Socials, ha valorat molt positivament el canvi: "N’estic molt satisfeta, ja que l'equip de Serveis Socials, necessitava un espai reservat, íntim i confortable per als seus usuaris. Ara tindran un espai adequat a la seva tasca".
 
 
 
Joan Moreno, regidor d'Obres i Serveis, ha destacat els avantatges de la nova ubicació: "La Casa del Metge és un espai cèntric i alhora reservat. Però, sobretot, millorarà l'espai dels treballadors municipals per poder oferir un servei de qualitat als veïns. Hem volgut reaprofitar el patrimoni municipal per atendre aquells qui més ho necessiten".
Fins ara, els Serveis Socials municipals estaven situats a la primera planta del Centre Cívic i Cultural El Rieral. Amb aquest canvi d'ubicació, Serveis Socials tindrà tot un edifici per a la seva tasca i el Centre Cívic serà tot per a la cultura.
Anteriorment, la Casa del Metge havia acollit els assajos de l’Altell, de l’Escola de Música de la Vall del Tenes i del Club d’Escacs de Bigues i Riells. A més, també s'hi havien realitzat diversos cursos i tallers, com ara tallers manuals infantils i classes de puntes de coixí i de patchwork.