L'e7 arriba al milió d'usuaris

4/4/2018
L'autobús exprés de la Vall del Tenes ha doblat el nombre de passatgers en 3 anys.
Aquest mes de març, la línia de Bus exprés, e7, que connecta Bigues i Riells i els altres municipis de la Vall del Tenes amb Barcelona, ha arribat al milió d’usuaris.

La xarxa Exprés.cat connecta diàriament, a través de la línia e7, Riells del Fai, Bigues, Santa Eulàlia de Ronçana, Lliçà d’Amunt, Lliçà de Vall i Parets del Vallès amb la Sagrera a Barcelona, on enllaça amb la xarxa de transport públic de la capital.

El servei també forma part del sistema tarifari integrat, amb els avantatges que això suposa per l’usuari. El recorregut sencer es fa en tan sols 45 minuts, amb 43 expedicions diàries, 21 en sentit Vall del Tenes i 22 en sentit Barcelona, que faciliten la mobilitat sostenible de la ciutadania.

L’e7 va néixer, el 5 de juliol de 2010, com a resposta a la necessitat detectada pels municipis que integren la Vall del Tenes de disposar d’un servei de transport sostenible, des del punt de vista econòmic, ambiental i social, que cobreixi la gran demanda de connexió ràpida i eficaç amb Barcelona.

La qualitat del servei i l'increment de les freqüències de les expedicions, que es va materialitzar a principis d’any amb un augment del 60%, han generat una resposta molt positiva per part dels usuaris. De fet, es podria arribar als 245.000 passatgers transportats al llarg de 2018.

El nombre d’usuaris continua augmentant any rere any. Els primers 500.000 passatgers acumulats, es van assolir el 2015, després de cinc anys de servei, i gràcies a les constants millores i a l’acceptació per part dels usuaris; en menys de tres anys, s'ha doblat el nombre de passatgers, arribant al milió d'usuaris des de la posada en servei del Bus exprés.