Leire Martínez, guanya el Campionat Infantil de Karate de Catalunya

14/2/2019
La karateca biguetana es va erigir campiona, dissabte 9 de febrer, a Lloret de Mar i passarà a la preselecció del Campionat d'Espanya amb la Federació Catalana.
La karateca biguetana, Leire Martínez, ha sigut la guanyadora del Campionat Infantil de Karate de Catalunya. Martínez va ser demostrar la seva habilitat en la modalitat kumite el passat dissabte 9 de febrer a Lloret de Mar. Aquest campionat era classificatori, és a dir que la guanyadora passarà a la preselecció per al Campionat d'Espanya amb la Federació Catalana.

Aquest cap de setmana, Martínez participarà en un entrenament classificatori al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat del Vallès. Llavors, la biguetana s'enfrontarà a tots els karateques que han fet pòdiums aquesta temporada per disputar-se la participació en el Campionat de Karate Infantil d'Espanya.

Des de l'Ajuntament de Bigues i Riells es vol felicitar a la jove esportista, que el 2018 ja va ser subcampiona de la lliga estatal i nacional. Darrerament, Leire Martínez també ha participat en la primera roda de la Lliga Nacional Infantil a Arganda del Rey (Madrid), organitzada per la Federació Española de Karate, on la biguetana va aconseguir la medalla de bronze.