L'equip infantil del Club Esportiu Bigues i Riells guanya la Lliga i puja a 1a divisió

31/5/2018
El Consistori i tot el municipi ha fet un homenatge a l'èxit dels jugadors.
L'equip infantil del Club Esportiu Bigues i Riells ha guanyat la Lliga abans que s'acabi. L'equip de futbol format per jugadors de 14 anys va començar la temporada per la porta gran: en dues jornades ja es va situar amb gran distància del segon favorit, el Ponent. Per aquest motiu, a dues jornades d'acabar la Lliga, ja l'han guanyat a 10 punts. Aquest èxit, a més, els ha fet pujar de categoria, de segona divisió a primera.

Divendres 25 de maig, el Consistori, les famílies i tot municipi de Bigues i Riells van reconèixer l'esforç dels jugadors i de l'entitat amb una rua i una recepció a càrrec de l'alcalde i regidor d'Esports, Joan Galiano, al Centre Cívic i Cultural El Rieral.

Joan Galiano, alcalde del municipi i regidor d'Esports, ha volgut felicitar l'equip i l'entitat: "Valorem molt l'esforç dels jugadors, que han fet que la temporada sigui inoblidable, i l'acompanyament de les famílies. També volem agrair a l'entitat el seu compromís i el fet que formi tant bons jugadors com grans persones a través de valors com l'esportivitat".
Jordi Espinosa, coordinador del Club Esportiu Bigues i Riells, s'ha mostrat satisfet: "El sentiment de victòria és molt positiu pel club i per als nens i volem que serveixi d'efecte crida per tenir més jugadors a les categories prebenjamins".

Després de guanyar la Lliga i ascendir a primera divisió, l'equip i el club estan eufòrics però també decidits a mantenir-se en la categoria amb el cap fred. L'entitat també ha volgut agrair el suport de la regidoria d'Esports i de les famílies dels jugadors.