L'equipament no tancarà ni al juliol ni a l'agost i oferirà activitats infantils

15/6/2018
A partir del 18 de juny, la biblioteca municipal comença l'horari d'estiu. Fins al 8 de setembre l'equipament obrirà de dilluns a divendres de les 10.00 h a les 13.30 h i dimarts a dijous de 16.00 h a 20.30 h.
A més, els mesos de juliol i d'agost, la biblioteca organitza activitats gratuïtes de dilluns a divendres de les 10.00 h a les 12.00 h pensades per nens i nenes de 6 a 12 anys. Es faran tallers de tot tipus: des de manualitats, passant per la gastronomia, el dibuix, els jocs, la música i la creació de contes, fins a cuidar-se de l'hort i descobrir diversos indrets del municipi entre d'altres.

Sílvia Rovira, regidora de Cultura, ha explicat l'objectiu de la iniciativa: "Hem ampliat el nombre de professionals encarregats del servei i el ventall d'activitats pensant en els nens, el nostre planter. Els primers lectors i les noves generacions són el més important que tenim, cal estimular-los".

El Consistori té la voluntat de continuar oferint serveis i activitats d'interès durant l'estiu perquè no tothom marxa. Tant pels habitants de Bigues i Riells que es queden com per les persones que hi vénen a estiuejar, busquem oferir un ventall d'activitats variades que puguin agradar a tot tipus d'infants.
La de Bigues i Riells és una de les poques biblioteques del Vallès Oriental que no tancaran a l'estiu. Granollers, Cardedeu i la Garriga també obriran. Ara bé, tenint en compte la diferència d'habitants, la població de Bigues i Riells està de sort perquè només hi ha un altre municipi en tota la comarca amb les mateixes característiques que mantingui el servei, Santa Maria de Palautordera. Aquest serà el segon any que Bigues i Riells pot gaudir de la biblioteca a l'agost, una demanda històrica de la població del municipi i dels pobles veïns.

A peu de pàgina trobareu l'enllaç per a la inscripció a les activitats d'estiu de la biblioteca municipal.