L'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes arrenca el curs amb matrícula viva

24/9/2019
El centre ja ha començat les classes, però accepta nous alumnes que vulguin completar la seva formació.


L'horari de l’EPAVT ésde 17h a 22h. Podeu contactar amb a la escola presencialment al C/Jaume I, 15-45 de Lliçà d’Amunt, per telèfon trucant al 93 841 63 43 o enviant un correu electrònic a epavt@mvalltenes.cat.
Comença el curs 2019-2020 també a l'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes. Aquest any, l'objectiu del centre és guanyar notorietat, que tots els habitants de la vall del Tenes coneguin l'existència i les possibilitats de l'escola.

La filosofia de l'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes és d'adaptar-se a les necessitats de la població, segons la seva directora, Erika Cabrera. De fet, l'any passat es va fer arribar una enquesta als alumnes per tal de millorar segons les peticions de l'alumnat.

Cabrera defineix així els objectius de l'escola: "Volem atendre les necessitats educatives de la població a partir d'una atenció individualitzada. Treballem dues vessants: la part educativa, donant resposta de qualitat en l'oferta de cursos, i la part social, proporcionant un espai de diàleg, creativitat i noves propostes als municipis".

Les persones que s'acosten al centre busquen millorar en llengua catalana i anglesa, en informàtica, preparar-se per accedir a un Cicle de Grau Mitjà, a les Proves d'Accés a la Universitat per a majors de 25 i de 45 anys, entrar al Cicle 
 
de Grau Superior, aconseguir el Graduat d'Educació Secundària (GES) o bé adquirir els coneixements del Cicle de Formació Instrumental. Aquests tres darrers cursos estan autoritzats i certificats pel Departament d'Educació.

Com a novetat, aquest curs, les classes de llengua i d'informàtica canvien de format i passen a ser trimestrals amb dues hores i mitja cada setmana.

Seguint amb la línia flexible i oberta del centre, l'Escola de Persones Adultes de la Vall del Tenes té matrícula viva. És a dir, que tot i que les classes ja han començat, encara s'hi pot matricular tothom qui ho vulgui.

L'any passat va començar a funcionar aquest centre amb una setantena de matriculacions i aquest curs els agradaria arribar a les cent.