L'espai Nadó de la llar d'infants La Puput arriba a una desena de famílies

22/3/2019
El cicle de sessions dedicades a la criança dels fills i el canvi que suposa des de diverses vessants està sent un èxit de participació.
El passat dimarts 19 de març, l'escola bressol municipal La Puput va celebrar la cinquena sessió de l'Espai Nadó. El programa adreçat a pares i mares del municipi amb nadons ofereix eines, estratègies i jocs per estimular el llenguatge i resoldre dubtes respecte a la comunicació amb els més petits.

De moment, set famílies han participat en les sessions, en les quals, s'ha treballat l'infant en moviment lliure. La valoració està sent molt positiva tant pels participants com pels organitzadors.

L'espai Nadó és un lloc per a la interacció, el joc i les emocions entre mares, pares i infants. Aquesta iniciativa té com a base l'intercanvi d'experiències i i ampliar les formes pedagògiques d'educar.

 
 
La pròxima activitat programada serà el dimarts 2 d'abril a les 15.15 hores. La sessió versarà sobre "Com canvien les nostres vides quan tenim fills". A més, el 30 d'abril, Pat Vidal, fisioterapeuta en recuperació del sòl pelvià, farà una sessió d'abdominals saludables.

L'escola bressol ofereix aquest espai per relacionar-se pensat per a les famílies amb nadons de 0 a 12 mesos. Es faran set sessions des del mes de gener fins a finals de maig.