L'Espai Nadó tanca el curs amb una sessió dedicada a la salut del sol pelvià

7/5/2019
L'escola bressol municipal La Puput va acollir l'última classe del programa dedicat als pares i mares novells, el 30 d'abril
El passat dimarts 30 d'abril, l'escola bressol municipal La Puput va celebrar l'última sessió de l'Espai Nadó. El programa adreçat a pares i mares del municipi amb nadons ofereix eines per ampliar formes pedagògiques d'educar i alhora un punt d'intercanvi d'experiències entre famílies.

La darrera classe del cicle, que va començar el 22 de gener, va estar dedicada a la salut del sol pelvià. La fisioterapeuta especialista en recuperació del sol pelvià, Pat Vidal, va oferir un taller d'abdominals saludables en què va donar a conèixer la millor manera de treballar per tal de recuperar la figura i el perineu.

 

Des de la coordinació del programa, a través de l'Àrea de Serveis a les Persones i de l'escola bressol municipal La Puput, es va apostar per aquesta sessió pensant en els efectes de l'embaràs i del part en el sòl pelvià.

L'espai Nadó és un lloc per a la interacció, el joc i les emocions entre mares, pares i infants. L'escola bressol ofereix aquest espai per relacionar-se, pensat per a les famílies amb nadons de 0 a 12 mesos.