L'homenatge al mèrit esportiu femení del Consistori reconeix els mèrits de Berta Adalid, Ledia Peñalver, Núria Catafal i Lucía Duarte

8/3/2019
Més de cinquanta persones van assistir al reconeixement de les esportistes locals que es va celebrar al Teatre Auditori Polivalent.
Dimarts 5 de març, l'Ajuntament de Bigues i Riells va retre homenatge a Berta Adalid, per les seves 3 medalles als Special Olympics 2018, i a Ledia Peñalver, Núria Catafal i Lucía Duarte, com a primeres d'Espanya en Figures Obligatòries de Patinatge Artístic.
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells i regidor d'Esports, va fer entrega d'una dona d'aigua a les quatre esportistes locals. L'obsequi en nom del Consistori vol ser un reconeixement als mèrits i als esforços d'Adelid, Peñalver, Catafal i Duarte. Més de cinquanta persones van assistir a l'acte que va tenir lloc ahir a la tarda al Teatre Auditori Polivalent.
 
 
Els mèrits de les premiades van ser dues medalles d'atletisme i una en llançament de pes en el cas de Berta Adalid. Pel que fa a les patinadores del Club Patinatge Artístic Bigues i Riells, Ledia Peñalver, ha estat segona de Catalunya, primera d'Espanya i primera a la Copa Europa en Figures Obligatòries. També Lucía Duarte, ha quedat primera de Catalunya i d'Espanya i Núria Catafal, primera Espanya , en la mateixa modalitat.