L'hora de Can Barri i El Turó

21/2/2018
El 22 de febrer, el Consistori programa una sessió participativa amb els veïns per conèixer la realitat de cada barri.
Aquest dijous 22 de febrer, l'Ajuntament de Bigues i Riells convoca una sessió participativa amb els veïns del Turó i Can Barri. Aquesta trobada veïnal té per objectiu conèixer la situació de cada barri fent un acostament des del Consistori. La sessió vol oferir un espai on les opinions i inquietuds de la ciutadania puguin ser escoltades per l'Ajuntament.

De fet, aquesta sessió s'emmarca en un cicle de trobades ideades des del Consistori pensades per recórrer el municipi zona a zona, barri a barri i així conèixer la ciutadania i les seves necessitats. Com a finalitat última, la iniciativa pretén trobar representants de cada barri per formar el Consell Veïnal.

Joan Galiano, l'Alcalde de Bigues i Riells, ha volgut destacar l'efectivitat de l'acció: "En un municipi amb dispersió d'habitatges és vital incidir, acostar-se una mica més als veïns a través d'un mecanisme com el Consell Veïnal, que funciona i dóna resposta a través de la participació ciutadana".
El Consell Veïnal es troba en fase de creació, però ja ha donat els primers fruits. El control eficaç de les possibles ocupacions d'habitatges a través de la col·laboració de la ciutadania i l'Ajuntament de Bigues i Riells, mitjançant l’actuació de la Policia Local entre d’altres departaments, n’és un exemple.

Així com la millora del transport públic i de les afectacions elèctriques i de subministrament d'aigua. La pròxima sessió participativa està prevista el 19 d'abril a can Fabrera. Els interessats a participar en les reunions poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà a través del telèfon 938 656 225 per sol·licitar més informació.