L'Hotel Molí de la Torre i el Molí d'Oli Can Sapera reben el distintiu Biosphere

3/6/2021
L'alcalde, Joan Galiano, i el regidor de Turisme, Toni Verdugo, han visitatels propietaris per donar-los el guardó que acredita el compromís dels establiments amb la sostenibilitat
En la trobada anual del sector turístic del Vallès Oriental, dos establiments de Bigues i Riells van rebre el distintiu Biosphere. TurismeVallès va reconèixer l'Hotel Molí de la Torre com a Punt d'Informació Turística 2020 i també com a empresa amb el segell Biosphere 2020, juntament amb el Molí d'Oli Can Sapera.

Aquest matí, l'alcalde, Joan Galiano, i el regidor de Turisme, Toni Verdugo, han visitat els propietaris fer-los entrega el guardó que acredita el compromís dels establiments amb la sostenibilitat.

Toni Verdugo, regidor de Promoció Econòmica i de Turisme, s'ha mostrat satisfet: "Donem el suport a les empreses que col·laboren en la promoció del turisme local i de qualitat, com Can Sapera amb els seus productes i l'Hotel Molí de la Torre com a allotjament de km 0 i punt d'informació turística. Aquest guardó evidencia que a Bigues i Riells hi ha establiments que estan fent bé les coses, que donen suport al turisme local i que són responsables amb l'entorn natural".
 
 
Carles Barcons, gerent de l'Hotel Moli de la Torre, ha valorat el guardó:
"Un reconeixement a la continuïtat de la feina ben feta. Es posen en valor els principis que nosaltres tenim a l'hora de gestionar l'hotel. Treballem amb la sostenibilitat ambiental, fer ús de productes de proximitat, fer ús de productes ecològics, reciclar tot el que puguem i evitar pràctiques incorrectes amb el medi ambient".

Eugeni Argemí, responsable de Can Sapera, ha valorat el reconeixement:
"Aquest guardó ens reconeix el fet de treballar com al 1970, mai llencem res, reutilitzem, que és millor que reciclar. Per exemple, demanem a les persones que portin els seus envasos per endur-se el producte".