L'Institut de la Mancomunitat de la Vall del Tenes inicia el nou curs amb millores a les instal·lacions

El centre comença les classes amb nous espais, més il·luminació i aïllament i més bona acústica.
La Mancomunitat de la Vall del Tenes ha rebut una subvenció de la Diputació de Barcelona, a través de les “Meses de concertació del Pla Xarxes de Governs Locals 2016-2019”. 149.066€ que han servit per renovar les instal·lacions de l’Institut La Vall del Tenes, amb una millora de l'edifici principal.
La primera fase de les obres es va realitzar l'any passat. Es van substituir les finestres de fusta per finestres d’alumini i es van col·locar noves persianes elèctriques. Aquest estiu, s’ha dut a terme la segona fase: s’ha canviat tot el sostre, amb una millora de l’aïllament i de l’acústica dels espais, i s’han substituït els fluorescents per plafons de bombetes led, per millorar la il·luminació i reduir considerablement el consum elèctric.
En marc d'aquest projecte, s’ha optimitzat l’espai de l'edifici amb la creació de dos nous despatxos, que es destinaran a fer reunions amb els alumnes i les famílies, una sala de reunions pel professorat i una aula petita. També s’han renovat els lavabos de l’alumnat, que ara compten amb un servei adaptat, i s’ha dotat de nous lavabos pel professorat.
Aquestes actuacions han fet que l'edifici de l'Institut La Vall del Tenes hagi millorat tant la imatge com la comoditat, sense oblidar l'eficiència energètica, un element clau per esdevenir Escola Verda.
Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar l'experiència de navegació, i oferir continguts i publicitat d'interès. Al continuar amb la navegació entenem que s'accepta la nostra Política de galetes