Llegir té premi

27/5/2021
Arriba la VI edició del concurs del Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya.
Demà, 28 de maig, s’obriran les inscripcions de la VI edició del concurs Llegir té premi que organitza el Servei de Biblioteques Públiques de Catalunya en col·laboració amb la plataforma Legiland.

L’Ajuntament de Bigues i Riells difon el certamen que premia la lectura entre infants i joves.

Cada persona participant o equip s’haurà d’inscriure al web del concurs. S’admetran inscripcions fins a esgotar les 1.500 places disponibles.

Per concursar, només cal tenir el carnet de qualsevol biblioteca pública de Catalunya. Hi ha una categoria per equips i dues categories individuals: de 8 a 11 anys i de 12 a 16 anys.

 

 

 
Els participants a Llegir té Premi podran seleccionar les lectures entre 740 títols en català, castellà, anglès i títols de lectura fàcil. Com més títols llegits i respostes encertades, més punts se sumaran al compte de la persona lectora i de l’equip.

El concurs acabarà el 29 d’agost de 2021 i guanyarà qui es trobi al capdamunt del rànquing. Els premis consistiran en: smartwatchs, lots de llibres, i medalles físiques i virtuals, segons els mèrits dels lectors.

La població de Bigues i Riells s’haurà d’inscriure marcant la biblioteca municipal com a equipament de referència. En cas de dubte, es podrà consultar a l’equip de la biblioteca.