L'oferta més àmplia de fibra òptica a Bigues i Riells

22/2/2018
Masmovil Broadband SAU s'afegeix a les xarxes d'accés de nova generació que fan possible el desplegament al municipi.
Masmovil Broadband SAU se suma a les dues empreses que ja van presentar els seus plans de desplegament de fibra òptica a Bigues i Riells,Telefónica i Guifi.net. Amb l'adhesió de Masmovil Broadband SAU Bigues i Riells compta amb l'oferta més àmplia de fibra òptica que facilitarà a tota la ciutadania l’ús d’Internet, telefonia i televisió.

José Gómez, regidor de Noves Tecnologies, s'ha mostrat satisfet amb l'adhesió de Masmovil Broadband SAU: "Estem encantats de tenir l'oferta més àmplia perquè quan hi ha una gran oferta el consumidor sempre hi guanya".

Dijous 15 de febrer, la Junta de Govern Local va aprovar la proposta d'aprovació del pla de desplegament fibra òptica Masmovil Broadband. D'aquesta manera se satisfà una antiga reivindicació tant dels veïns com de l'Ajuntament.
Tot i que el servei estava previst per a finals del 2019, el Consistori ha aconseguit accelerar els tràmits amb els operadors considerant que el servei de fibra òptica és una necessitat cada vegada més evident als nuclis urbans, ja que hi ha molta gent que treballa telemàticament des de casa.

Telefónica comercialitzarà el servei a través de Movistar, mentre que Goufone –una empresa amb capital 100% català que dóna servei a més de 800 usuaris del Vallès Oriental i el Maresme amb diferents serveis d’Internet, telefonia mòbil i fix, centraletes virtuals i interconnexió entre seus–, que treballa amb la Fundació Guifi.net, una entitat que busca promoure el desenvolupament d'una xarxa de telecomunicacions mancomunada, lliure, oberta i neutral, ho farà a través de Gurbtec.