L'oli de la masia de Can Viver de Bigues i Riells, altre cop reconegut internacionalment

12/8/2020
El producte és, ara, Gran Mention, en categoria Delicate Fruity, a l'ARMONIA, el XIV International Live Oil Competition Trophy 2020 de Parma.
Del 20 al 21 de juliol s'ha celebrat la 14a edició del Concurs Internacional d'Oli d'Oliva ARMONIA a la Cambra de Comerç de Parma, Itàlia. La Masia de Can Viver, de Bigues i Riells, hi va participar amb el seu oli d'arbequina. La qualitat del producte s'ha guanyat un Gran Mention, és a dir que el jurat de tastadors internacionals han considerat que es trobava entre els 10 millors olis participants d'arreu.

Aquest era el tercer cop que Can Viver participava en el certamen i en treia bons resultats. De fet, aquests productors professionals i divulgadors de les propietats dels olis de qualitat ja estan acostumats a rebre reconeixements. Aquest certificat és una prova més que confirma que mantenen la qualitat dels seus productes, a través d'un gran esforç per dur a terme tots els protocols amb rigorositat.

 
 
Aquest 2020, Can Viver també ha estat reconeguda per la Guia Iberòleum, que reconeix els millors olis de la península Ibèrica i ha estat valorat com un dels 15 millors.

Can Viver participa any rere any a la Fira de l'Oli Vera i el Mercat del Pa Artesà que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Bigues i Riells per divulgar la qualitat dels productes del municipi.