La Mancomunitat de la Vall del Tenes engega un procés participatiu per a l'estudi estratègic de la dinamització agrícola

12/2/2019
L'ens demana als actors del sector les seves problemàtiques i potencialitats per tal de conèixer la situació.

 

 

La Mancomunitat de la Vall del Tenes vol conèixer la situació actual del sector agrícola i ramader a la vall per tal de detectar les principals problemàtiques i potencialitats econòmiques i proposar accions per dinamitzar el sector.

Aquesta informació s'extraurà a partir d'un estudi, encarregat a l'empresa AGRO90, S.L, sota el títol "Estudi estratègic de dinamització agrícola de la Vall del Tenes". Per aquest motiu, des de l'ens es convoca a tots els agricultors i ramaders de la vall per tal de conèixer, de primera mà, els interessos, dubtes, problemes i visió de futur dels professionals.

Joan Galiano, president de la Mancomunitat i alcalde de Bigues i Riells, ha explicat l'objectiu de la iniciativa: "Aquesta és una acció destinada a un sector que s'ha de tenir molt en compte, els resultats d'aquestes jornades ens serviran per definir una estratègia de futur per, finalment, oferir una eina per beneficiar el mateix sector".

 

La pròxima reunió serà demà, dimarts 12 de febrer de 2019, a les 19 hores al Centre Cívic la Fàbrica de Santa Eulàlia de Ronçana (Camí del Gual, 40). El president de la Mancomunitat de la Vall del Tenes i alcalde de Bigues i Riells, Joan Galiano, presentarà la jornada. Seguidament, David del Rio Castelló, tècnic de l'empresa AGRO90, S.L, exposarà l'estudi. Finalment, s'obrirà el debat entre productors.

El 20 de febrer de 2019 a les 19 hores tindrà lloc la sessió plenària del procés participatiu. El nou Teatre Auditori Polivalent (Centre Cívic El Rieral. C/ Anna Mogas, 130. Bigues i Riells) serà l'escenari de l'acte final.

Totes les jornades són gratuïtes però es recomana inscripció prèvia, la participació en una enquesta prèvia i la lectura de les bases de l'estudi.