On menjar i on dormir a Bigues i Riells del Fai?

27/7/2022
La regidoria de Promoció Econòmica i Turisme ha elaborat un díptic per difondre de manera atractiva els establiments de restauració i d’allotjament.


L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, a través de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme, ha dut a terme una nova acció per incentivar el turisme local difonent els allotjaments i establiments de restauració del municipi, en format de díptic promocional.

Ja es pot trobar en diversos establiments i als equipaments municipals el document que pretén promocionar la restauració i l’allotjament local. El díptic en paper anomenat “On menjar? On dormir?” llista els establiments que ofereixen aquests serveis de manera atractiva.

Una nova acció d’una gran campanya

Aquesta actuació s’emmarca en la campanya de la regidoria de Promoció Econòmica i Turisme per incentivar el turisme local i alhora vetllar per la cohesió del teixit comercial.

Des de la regidoria s’han dut a terme moltes altres accions de promoció. El nous apartats al web municipal (www.biguesiriells.cat) dedicats al turisme i al comerç en són un exemple.

Actualment, el web compta amb un apartat dedicat al turisme local, el contingut del qual inclou: on dormir, on menjar, on comprar, què visitar, quines rutes i excursions fer o bé de quines fires, mercats i festes gaudir, entre d’altres.

A més, el web compta amb un directori de comerços actualitzat, que especifica els serveis que ofereixen els establiments, el seu horari i el seu contacte.

 
 
Una altra de les accions que s’han dut a terme ha estat la senyalització de rutes a càrrec de Natura Local. Aquesta plataforma, present a tot el territori català, cataloga les rutes del municipi i les vincula a una aplicació, que també suggereix patrimoni per visitar, comerç i restauració.

De la mateixa manera, coincidint amb el 150è aniversari del naixement de Francesc Maspons i Anglasell, s’ha elaborat un tríptic amb les rutes creades pel jurista i excursionista vinculat amb el municipi.

A més a més, s’ha elaborat un vídeo promocional de Bigues i Riells del Fai, finançat pel Consell Comarcal del Vallès Oriental. L’anunci mostra com gaudir d’un cap de setmana en família al municipi sota la premissa: “Agafa aire, respira Bigues i Riells del Fai".

Aquesta nova marca vol posicionar el municipi turísticament com un destí on desconnectar de la ciutat i de la vida frenètica actual, però també, on viure el senderisme en majúscules, atesa la seva riquesa de rutes en un entorn incomparable.

També podem entendre respirar com viure l'experiència "Bigues i Riells del Fai" gaudint de les seves fires i mercats, dels seus actes culturals i, sobretot, de la seva oferta de restauració i d'allotjament.