Més sessions per gaudir dels tallers infantils de Nadal

16/12/2020
L'Ajuntament amplia les franges horàries per tal que més persones puguin participar de les activitats programades de forma segura.
L'Ajuntament de Bigues i Riells amplia les sessions per als tallers infantils de la programació de Nadal 2020. Atesa la situació sanitària global actual, el Consistori ha organitzat activitats molt diverses amb grups reduïts. Aquest fet i l'èxit dels tallers programats han fet que un volum alt de població quedés fora de les activitats.

Per aquest motiu, l'Ajuntament ha decidit oferir més sessions als tallers de manualitats infantils. Així doncs, els tallers "Invents Voladors", "Fusters xics", "Teatret de llums" i "Laberint de Bales", tindran una franja més per participar-hi. 
 
En un principi, només es podien fer de les 11.30 a les 13.00 hores, els dies programats per cada activitat corresponents. Ara, també es podran fer els tallers de les 10.00 a les 11.30 hores.

Aquest nou horari més esponjat permetrà a més famílies gaudir d'aquests quatre tallers de manera segura, el 23, 24, 29 i 30 de desembre. Per tal de participar-hi cal fer una reserva del taller escollit a entrapolis.com.