Per Nadal... “Guanya i guanya”

13/11/2023
La regidoria de Promoció Econòmica inicia una nova edició de la campanya per promocionar el comerç local.
Des de la regidoria de Promoció Econòmica i de Turisme, l’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai organitza una nova edició de la campanya comercial de Nadal: “Guanya i guanya”.

Del 13 al 26 de novembre, els establiments participants entregaran una targeta per a cada venda que facin. Les targetes seran del tipus rasca-rasca amb el lema “Guanya i guanya”. Les targetes tindran una banda per rascar i algunes duran premi.

Els premis consistiran en xecs de 20,00 €, 30,00 €, 50,00 € i 100,00 € per bescanviar als comerços que participen a la campanya.
 
El termini per bescanviar cada targeta premiada serà del 13 de novembre al 3 de desembre del 2023.

Totes les targetes tindran un codi que servirà per entrar en un sorteig d’un val per gaudir d’un àpat per a dues persones a un establiment del municipi, valorat en 70 €. El sorteig es farà durant la Fira de Santa Llúcia de Bigues, el 16 de desembre.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és incentivar les vendes durant el període previ a Nadal i porta per títol "Guanya i guanya" perquè parteix de la idea que comprar a Bigues i Riells del Fai sempre té premi, ja que fomentar el comerç local enriqueix el municipi i la seva gent: hi guanyen els comerços i hi guanyen les persones que hi participen.