Normalitat tot i la torrentada

15/10/2018
Bigues i Riells, a hores d'ara, ja ha resolt les incidències a causa de les fortes pluges de les últimes hores.
Aquest cap de setmana, a Catalunya en general i a Bigues i Riells en concret, hi ha hagut fortes precipitacions. Ara bé, cal anunciar que a hores d'ara, a Bigues i Riells tot funciona correctament. Actualment, no hi ha incidències i la circulació es desenvolupa amb normalitat.
El dissabte 13 d'octubre, des del Consistori es va dur a terme la neteja preventiva dels embornals per facilitar el drenatge d'aigua. Al municipi, finalment, han caigut 36 l/m2.
Diumenge 14 d'octubre, la Policia Local va revisar els cabals dels rius i de les rieres i no hi van trobar incidències. Avui, dilluns 15 d'octubre, a la matinada, els agents han procedit a la retirada de branques caigudes que obstaculitzaven la via al Camí del Flix.
Paral·lelament, la brigada municipal s'ha dedicat a endur-se els arbres caiguts a causa de les pluges. S'han hagut de retirar arbres al carrer Sant Miquel, al carrer de la Baliarda, al Camí de Can Torroella, a la Font del Tord, al Camí del Cementiri i a l'Avinguda Francesc Maspons.
El Servei Meteorològic de Catalunya manté activat el Pla especial d'emergències per inundacions a Catalunya (INUNCAT) en fase d'ALERTA.