Nous horaris de l’autobús urbà per al curs 2020-2021

10/9/2020
La setmana que ve l’institut i les escoles arrenquen l’activitat i el Consistori publica l’actualització del servei.
L’Ajuntament de Bigues i Riells publica els horaris d’autobús actualitzats per al curs 2020-2021. Els nous horaris de les rutes 377, 383 i 382 s’adjunten en aquesta notícia i tindran vigència a partir del 15 de setembre.

Aquestes rutes són obertes a tothom, donen cobertura a les persones que s'hagin de desplaçar pel terme municipal de Bigues i Riells i als estudiants que hagin d’arribar a l’Institut Maria de Bell-lloc.

El servei d'autobús per al curs 2020-2021 afegeix una nova parada, sota petició de les famílies, la del carrer Osona - Margalló. Aquesta línia és viva, cada curs el Consistori, s’adapta a les necessitats de l’alumnat. La zona de Manantials fa dos anys que està coberta, fruit de l’adaptació de l’Ajuntament a les demandes.

 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, explicat l’esforç que s’ha fet per adaptar les línies urbanes internes als horaris d’entrada i sortida dels diferents serveis del municipi: “Amb el pas dels anys aquestes línies son d’una utilitat molt gran pels usuaris i estem molt satisfets de poder mantenir el servei de bus urbà per cobrir la necessitat d’accés als centres escolars i més en la situació actual”.

Els nous horaris ja es troben a la disposició de la població a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al web del Consistori i també es poden consultar al lloc web de l’empresa Sagalés.