La nova comissaria de la Policia Local obre les portes

Logotip de la Policia Local a l'entrada de la nova seu.
23/12/2022
Aquesta setmana ha entrat en funcionament la nova seu situada al carrer Mont Paradís.
La nova seu de la Policia Local ja es troba en funcionament. La comissaria nova, situada a l'antic local social de Mont Paradís (carrer Mont Paradís, 3), ha començat a oferir servei aquesta setmana.
La reforma ha dotat l’edifici d'una nova distribució, de nous accessos i d’una nova instal·lació d’aigua, llum i sistema antiincendis. A més, incorpora sistemes de seguretat avançats.
La nova seu té el punt d’atenció al públic a l’entrada i la resta de l’edifici es divideix en dues ales. A l’ala est, hi ha les oficines i despatxos. A l’ala oest, els vestuaris i la zona de descans del personal.
També s’ha dut a terme la pavimentació de l’exterior per garantir l’accés de les persones amb diversitat funcional i dels vehicles del cos.
 
 
Les obres, les ha realitzat l'empresa IBERLAND INMUEBLES Y REFORMAS, SL per un import d'adjudicació de 305.244,643 i 23.519,51 € de millores d’obra.
Aquests treballs estan subvencionats al 100% per la Diputació de Barcelona a través del programa general d'inversions del 2021.
Quines diferències hi ha?

La nova seu de la Policia Local és més funcional, s’adapta millor a les necessitats del cos i ofereix més espai i privacitat a la població usuària. També és una seu paritària, amb dos vestidors, un per a dones i un per a homes amb les mateixes condicions.
A banda de la millora d’espai i de servei, el trasllat de la comissaria també està motivat pel fet que estava situada al costat d’un edifici patrimonial, Can Coromines. Un cop alliberat l’espai s’hi podran establir possibles futurs projectes.
Entrada.

Entrada.

Nova seu de la Policia Local.

Nova seu de la Policia Local.

Indicador extern.

Indicador extern.