Nova secció de gènere a la biblioteca

25/11/2020
Coincidint amb el 25N Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència de Gènere, s'estrena el nou centre d'interès.
Avui, 25 de novembre, Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència de Gènere, la biblioteca de Bigues i Riells estrena el nou centre d'interès de Gèneres.

Uns dels objectius de la biblioteca per al 2020 era la creació d'una nova secció que agrupés llibres per adults i infants, còmics, pel·lícules i contes amb perspectiva de gènere. Avui aquesta secció s'ha fet realitat amb una cinquantena de referències sobre feminisme i diversitat sexual i continuarà creixent amb les aportacions mensuals.

 
 
Mayte Escobar, regidora d'Igualtat, ha manifestat la seva satisfacció: "Com a regidora d'Igualtat d'un municipi feminista com Bigues i Riells em sento molt orgullosa d'aquesta iniciativa. Les polítiques feministes no són només per dates concretes, tot i que aquesta coincideix amb el 25N, són transversals i continuades com és aquesta secció de la biblioteca. Un referent municipal per exportar i promocionar."

L'estand Gèneres està situat la planta baixa de la biblioteca i més de la meitat dels llibres que el conformen tracten sobre feminisme. La biblioteca anima a la població a explorar aquesta nova secció.