La nova seu de Serveis Socials és més a prop

28/1/2020
Comencen les obres de la segona fase de la rehabilitació de l’antiga Casa del Metge.
L'antiga Casa del Metge, situada al barri de Mont Paradís, esdevindrà la nova seu dels Serveis Socials. El Consistori ha optat per reconvertir un edifici del patrimoni municipal en desús en un nou espai per atendre els usuaris dels Serveis Socials municipals.

Aquesta setmana comencen els treballs de la segona fase de les obres de la Casa del Metge i l’adequació de l’accés al nou equipament.

D’una banda, es rehabilitarà la façana, es farà la distribució de la planta soterrani i la urbanització.

De l’altra, s’iniciarà l’adequació de la vorera des de l’Avinguda Catalunya fins al Carrer Barcelona, per tal de facilitar l’accés a la nova seu de Serveis Socials.

 
 
 
Joan Galiano, alcalde de Bigues i Riells, ha explicat l’objectiu de l’obra: “Aquesta acció vol aprofitar els espais en desús del municipi i aplicar un dels tres eixos plantejats per aquesta legislatura: gestionar els equipaments existents per oferir serveis que resolguin mancances històriques”.

Ambdues obres les executarà l’empresa Garriga Obres i Serveis SL. Les tasques de la segona fase del projecte tindran un cost de 61.856,95€ i l’adequació de l’accés, de 17.021,56€.

Fins ara, els Serveis Socials municipals estaven situats a la primera planta del Centre Cívic i Cultural El Rieral. Amb aquest canvi d'ubicació, Serveis Socials tindrà tot un edifici per a la seva tasca i el Centre Cívic serà tot per a la cultura.