Oberta la convocatòria de 3 places de peó per realitzar tasques de jardineria i manteniment a l'Ajuntament de Bigues i Riells

17/11/2017
Els contractes seran de 6 mesos i 1 any de durada i es destinaran a persones en situació d'atur.
El Consell Comarcal del Vallès Oriental, en el marc del programa Treball i Formació 2017, ha assignat a l’Ajuntament de Bigues i Riells 3 places de peó per realitzar tasques de jardineria i manteniment d’entorns verds al municipi.

En concret es tracta de 2 places de peó a jornada complerta amb un contracte de 6 mesos de durada per a persones que es trobin en situació d'atur no perceptores de prestacions de desocupació o subsidi i preferentment més grans de 45 anys (desocupats, que no rebin cap prestació, 12 mesos a l'atur en els últims 18 mesos i persones discapacitades).

I d’1 plaça de peó a jornada complerta amb un contracte d’1 any de durada per a persones en situació d'atur, beneficiàries de la renda mínima d'inserció. En tots els casos, la contractació la realitza el 
Consell Comarcal del Vallès Oriental, amb destí prioritari de treball al municipi de Bigues i Riells. Dins de la jornada laboral, s’inclou formació obligatòria relacionada amb les tasques de treball, amb certificat acreditatiu d’aprofitament.

Els interessats que tinguin experiència laboral en les places sol·licitades i compleixin els requisits demandats han d’inscriure’s a la seva Oficina de Treball (OTG), en el marc del Programa Treballa i Forma’t del Consell Comarcal del Vallès Oriental, al perfil de peó de jardinera i entorns verds.

Les persones empadronades a Bigues i Riells han de dirigir-se a l’Oficina de Treball de Granollers, avinguda de Marie Curie, 25, de dilluns a divendres de 8.30 a 14.00 h.

Per a més informació, es pot contactar amb el Servei d’Ocupació de la Vall del Tenes (938 415 812) o amb l’àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Bigues i Riells (938 656 225).