Les obres de l'skatepark ja han començat

L'encarregat de l'obra fent l'encofrat artesanal.
16/12/2022
Aquesta setmana s'han iniciat els treballs al parc de can Badell.
Ja s'han iniciat els treballs per dotar el parc de can Badell amb un skatepark. Dilluns 12 de desembre, van començat les obres, que en menys de dos mesos donaran reposta a la reclamació històrica del jovent del municipi.

"SkateArt” és el nom del projecte constructiu redactat per l’enginyer civil, Pere Pujol Herrera, per acompanyar la remodelació del parc amb una nova instal·lació: una pista de patinatge. 

L’obra, valorada en 43.547,90 €, ha estat adjudicada a la empresa VULCANO SKATEPARKS, SL.
 
La perspectiva de l'empresa és la de la passió per l'skate, ja que a banda de ser enginyers, dissenyadors industrials i artesans del formigó són patinadors amb molta experiència.

El projecte inclou tres zones de patinatge: Bowl, Transition i Flow. La zona Bowl està pensada per la modalitat vert skating, la qual prescindeix dels elements del carrer. La zona Flow combina elements del carrer amb les parets encorbades. I la zona Transition, és el punt de transició entre les zones anteriors. És a dir, que hi haurà patinadors movent-se de la zona horitzontal a la vertical per fer els seus trucs.