Ordenació de la circulació al Diamant

31/5/2022
El consistori farà que tots els carrers del barri siguin de sentit únic, responent a la demanda del veïnat.
L’Ajuntament de Bigues i Riells del Fai, responent a una demanda veïnal històrica, convertirà tots els carrers del barri de Diamant en sentit únic. El consistori ordena la circulació de vehicles al barri a través de nova senyalització (estops a les interseccions i senyals de direcció obligada) i de pintura indicativa per visibilitzar la nova direcció dels carrers.

L’actuació consisteix en convertir el carrer de la Santa Creu en una ronda perimetral d’un únic sentit. Actualment, els carrers són de doble sentit i ho deixaran de ser abans de l’estiu. L’acció serà visible a través de la repintada de l’accés sud al barri, a la intersecció del carrer de la Santa Creu amb el del Bon Repòs, a l’alçada del torrent.

 
 
Aquests treballs tindran un cost de 3.500,00 € i és el fruit de la demanda veïnal recollida i estudiada pels serveis tècnics de l’Ajuntament i la Policia Local.

Màxima velocitat: 30 quilòmetres per hora

Coincidint amb el canvi de senyalització del barri de Diamant, s'inicia la incorporació dels nous senyals de màxima velocitat de trenta quilòmetres per hora, en substitució de les senyals de 40 i de 50 quilòmetres per hora, a tot el municipi. Aquesta acció correspon a l'actualització de la Normativa de Seguretat Viària.