Com pagar un document amb termini vençut

30/4/2020
El Consistori publica les opcions de pagament amb la nova situació d'ampliació de terminis segons l'ORGT.
L'Ajuntament de Bigues i Riells ha flexibilitzat els pagaments d'impostos i taxes amb l'objectiu de minimitzar el perjudici econòmic per als contribuents i facilitar el compliment de les seves obligacions tributàries.

Per aquest motiu, ara es publica el procediment per tal de fer el pagament d'impostos amb el termini de pagament vençut, segons l'Organisme de Gestió Tributària:

- Si es tracta d'un rebut de cobrament periòdic, atès que el seu termini de pagament ha estat ampliat, podeu efectuar el pagament amb el mateix rebut:

• Pagament en els caixers automàtics habilitats a l'efecte
• Al web de l'ORGT.
• Per telèfon, trucant al número 932 029 802.
 
 
 
 
- Si es tracta d'una liquidació d'ingrés directe, atès que el seu termini de pagament s'ha vist ampliat:

• Descarregar un nou document de pagament en línia, des d'on també podreu efectuar el pagament o bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.

-Si es tracta de la notificació de la provisió de constrenyiment, atès que el seu termini de pagament s'ha vist ampliat:

• Descarregar un nou document de pagament en línia , des d'on també podreu efectuar el pagament o bé efectuar el pagament per telèfon, trucant al número 932 029 802.

El Consistori aprofita aquesta actualització per adjuntar el nou calendari fiscal i destaca que qualsevol problema econòmic derivat de la situació de crisi sanitària es tractarà de manera individualitzada, cas per cas.