Els Pastorets, per primer cop al TAP

19/12/2019
Fem BiR revisitarà l'obra de Folch i Torres amb una mirada actual i reivindicativa.
Els Pastorets es podran veure per primer cop al Teatre Auditori Polivalent. Aquest dissabte 21 de desembre a les 18.30 hores FemBiR representarà l'obra de Folch i Torres per primera vegada al teatre municipal.

Bigues i Riells ja té el seu propi Teatre Auditori Polivalent, una demanda històrica de la població. Després d'haver de fet malabarismes per poder presentar els seus actes, les entitats per fi es disposen de l'espai que els correspon.

Enguany, hi haurà Lluqueta i Rovelló en una interpretació moderna del clàssic, sota la direcció de la Mònica Lucchetti. Després de dos anys sense Pastorets, l'entitat oferirà una adaptació de Txell Roda amb nou vestuari, escenografia a través de la tècnica mapping.

Una cinquantena d'actors revisitaran l'obra de Folch i Torres amb els decorats d'en Joan Garcia, l'artífex del Pessebre Monumental i de les carrosses de Reis.

L'entrada costarà cinc euros, pels adults, i 3 euros, per als infants de 3 a 9 anys. Les entrades inclouran una tira de la rifa de Nadal i es podran adquirir el mateix dia 21 de desembre, a partir de les 17.00 hores al Centre Cívic i Cultural el Rieral.