El pavelló municipal d’esports funcionarà amb plaques fotovoltaiques

5/4/2024
Aquesta setmana s'han iniciat els treballs que també donaran servei al Centre Cívic i Cultural El Rieral, al Teatre Auditori Polivalent i als carregadors elèctrics.
Aquesta setmana s’ha iniciat la instal·lació de plaques solars al pavelló municipal d’esports de can Badell. Aquesta acció és possible gràcies a la subvenció de la Diputació de Barcelona destinada a la millora de l’eficiència energètica del municipi.

Així doncs, s’instal·laran 240 mòduls fotovoltaics de 480 Wp a la coberta del pavelló, aconseguint 115,200 kWp de potència, per donar resposta a la climatització del pavelló.
 
 
La instal·lació s’implantarà en modalitat d’autoconsum compartit i compensació d’excedents a través de xarxa amb l’objectiu de donar subministrament també al Centre Cívic i Cultural El Rieral, al Teatre Auditori Polivalent i als carregadors de vehicles elèctrics de la plaça de Miquel Bosch.

Aquests treballs s’han adjudicat per 140.225,69 € a Electricitat Boquet, que ha de dur-los a terme en 3 setmanes, aproximadament.