La plaça de Viaplana es consolida com a escenari de la Fira de Proximitat

3/11/2023
L’espai que va començar com a ubicació temporal passa a ser definitiu arran del seu èxit.
La regidoria de Promoció Econòmica i Turisme ha decidit, després de valorar l’opinió dels paradistes, establir la plaça de Viaplana de Riells del Fai com a escenari definitiu de la Fira de Proximitat.

La fira s’havia celebrat tradicionalment a la plaça de Riells. Ara bé, el 2022 les obres de renovació de la plaça van fer necessari trobar una nova ubicació per la fira. La idea era ubicar la Fira de Proximitat temporalment a la plaça de Viaplana, fins a la finalització de les obres, el 2023.

Actualment, la plaça de Riells està pràcticament enllestida, però els paradistes prefereixen quedar-se a la plaça de Viaplana. La situació al costat de la carretera, fa la fira més visible, tant per a la població com per als visitants. A més, la plaça Viaplana compta amb un teló de fons privilegiat: els Cingles de Bertí.

 
De fet, aquest diumenge, 5 de novembre, se celebra una nova edició de la fira amb el valor afegir de poder gaudir d'una paella popular.

Iniciada el novembre de 2015, la Fira de Proximitat de Riells del Fai se celebra cada primer diumenge de mes (excepte al mes agost) de 10.00 a 14.00 hores. La fira pretén oferir productes de proximitat i conscienciar la població de la importància del seu consum, així com de la riquesa agroalimentària que hi ha al nostre entorn.