La Policia Local de Bigues i Riells descobreix un cultiu de 1.050 plantes de marihuana

26/5/2020
El 22 de maig, el cos va detectar la plantació en una casa de Can Regasol, arran d'un incendi.
Ahir es va fer pública la detenció, efectuada el 22 de maig, d'un home de 64 anys de nacionalitat espanyola en una casa del barri de Can Regasol. La persona detinguda seria responsable d'un cultiu de 1.050 plantes de marihuana.

Els fets van tenir lloc a les 9:30 hores del matí quan es va rebre l'avís al 112 d'un incendi en una casa de la urbanització de Can Regasol. La Policia Local es va desplaçar al lloc dels fets i va interrogar l'habitant de la casa. També es van desplaçar al domicili quatre dotacions de bombers.

La patrulla de la Policia Local de Bigues i Riells que va mobilitzar-se va descobrir que l'afectat per l'incendi amagava una plantació de marihuana. Els bombers van determinar que l'origen del foc era una sobrecàrrega i una manipulació il·legal de la instal·lació elèctrica.

 
 
Els Mossos d'Esquadra es van desplaçar més tard al lloc dels fets, alertats per la Policia Local de Bigues i Riells. Extingit l'incendi, els agents van localitzar la plantació on, a banda de les plantes, van intervenir 4.000 euros en efectiu i tots els aparells necessaris per al cultiu de la marihuana com ara làmpades, humidificadors o aparells d'aire condicionat.

Tècnics de la companyia subministradora d'electricitat van desconnectar els comptadors i van restablir la normalitat en el subministrament elèctric.

Després de declarar en dependències policials, el detingut va quedar en llibertat a l'espera de ser citat per l'autoritat judicial.