La Policia Local i els Mossos d'Esquadra desmantellen una plantació de marihuana i detenen dues persones

26/9/2023
D’una banda, s’han trobat més de 815 plantes a can Traver i de l’altra, s’ha aturat un cotxe amb 962,50 grams de marihuana.
El consistori explica dues actuacions de la Policia Local de Bigues i Riells del Fai relacionades amb la marihuana.

D’una banda, la Policia Local va descobrir una plantació de marihuana a la urbanització can Traver el 18 de setembre. La troballa es va fer durant un alçament judicial. Durant una intervenció ordenada pel Jutjat de Primera Instància número 7 de Granollers en una casa del municipi, la comitiva va trobar 815 plantes de marihuana i diversos aparells i material elèctric per al seu procés de cultiu.

Després de la descoberta, per part de la Policia Local, la unitat d’investigació de Mossos d’Esquadra s’ha fet càrrec en la identificació dels possibles autors d’un presumpte delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. Aquesta setmana s’han detingut les dues persones.

De l’altra, s’han detingut dues persones a Bigues i Riells del Fai per portar 962,50 grams de marihuana dins d’un cotxe La Policia Local va detenir dos homes de nacionalitat Russa per un presumpte delicte contra la salut pública, el 22 de setembre.
 
 
Els agents es trobaven fent un control rutinari de seguretat ciutadana a la rotonda d’entrada al municipi quan va aparèixer el cotxe dels sospitosos i va frenar efectuar una maniobra esquiva.

Quan els agents s’hi van acostar i van demanar que s’abaixés la finestreta, l'olor de marihuana que desprenia l'interior del vehicle es va fer palesa i van fer baixar els seus dos ocupants.

Després d'escorcollar-los, van descobrir que a la part posterior del vehicle hi havia diversos embolcalls amb marihuana al seu interior així com diners de curs legal en bitllets fraccionats.

Les dues persones van ser detingudes per un presumpte delicte contra la salut pública i les diligències es van traslladar al Jutjat de Guàrdia de Granollers.
Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai

Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai

Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai

Arxiu Municipal d?Imatges de Bigues i Riells del Fai