La Policia Local participa en la detenció de dos presumptes estafadors online

24/7/2020
El cos va contribuir a la investigació que va permetre a la Guàrdia Civil enxampar als responsables d'una estafa en línia de mig milió d’euros.
El 29 de juny, Guàrdia Civil i la Policia Local de Bigues i Riells van detenir al carrer Anna Mogas dues persones joves, que haurien estafat mig milió d'euros arreu de l'Estat Espanyol.

Els presumptes estafadors haurien creat fins a cinc llocs web de venda d'electrodomèstics. Els clients hi accedien atrets pels preus baixos, feien la comanda, pagaven i mai rebien els productes.

 
 
La Guardia Civil havia estat seguint la pista de l'estafa online a Galícia i Andalusia, on s'havia denunciat la no entrega dels productes comprats per Internet. Quan l'estafa es va començar a estendre, la Guàrdia Civil va contactar amb la Policia Local de Bigues i Riells per treballar en una investigació conjunta.

La col•laboració va donar els seus fruits el 29 de juny, quan la Policia Local i la Guàrdia Civil van detenir a les dues persones sospitoses. Seguidament es va confiscar el material informàtic, es van immobilitzar dos vehicles i es va procedir al tancament dels llocs web des d'on haurien estafat mig milió d'euros.