La Policia Local i Serveis Municipals treballen per minimitzar els efectes de la pluja

23/10/2019
L’aiguat ha provocat talls de carrers i acumulació de brutícia a les vies, al llarg de la nit i de la matinada.
Bigues i Riells també ha estat afectat per les pluges continuades que s’han produït i es produiran al territori català. Aquesta matinada, la Policia Local ha hagut de tallar el trànsit al polígon industrial de Can Barri i al carrer de Can Segimon de la 1.00 a les 5.00 hores. També, des d’un inici, s’ha tancat l'accés a la riera.

Ara bé, l’acumulació d’aigua ha fet saltar diverses tapes de clavegueram en diversos carrers. La brigada municipal s'ha mobilitzat per netejar els obstacles de la via pública. De fet, les pluges han provocat l'acumulació de brutícia als carrers. Per exemple, s’ha hagut de retirar sorra i pedres del carrer Sant Vicenç, de l’Avinguda de Can Maspons, del Camí de Can Quintanes i del polígon industrial.
 
Durant tota la nit i matinada, el cos de la Policia Local ha estat coordinat amb la resta de cossos del territori a través del canal de la xarxa de Rescat de la Generalitat per Alerta INUNCAT a Litoral, Pre-litoral i zones interior.De la mateixa manera, han fet controls a la riera del Tenes a l'alçada de Riells del Fai i del Camí del Flix de Bigues.

Actualment, s’ha reobert el trànsit al Torrent de Can Domenech a l'alçada del carrer Camí de Can Segimon i de la Torre, que havien acabat tallats a causa de la gran acumulació de fang. Per a les pròximes hores es recomana seguir en alerta, evitar desplaçaments i evitar acostar-se als rius.